Viasat History augustikuu dokisoovitused

Viasat History äratab ellu ajaloolised sündmused läbi põnevate ja harivate dokumentaalfilmide. Telekanali programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikes Eesti teleoperaatorite pakettides.

LAHENDATUD MÕISTATUSED

Alates 4. augustist neljapäeviti kell 22:00

Mysteries Decoded -- "The Bermuda Triangle" -- Image Number: MSD105_0003r.jpg -- Pictured (L-R): Jennifer Marshall and Jordan Hunter -- Photo: MorningStar Entertainment -- © 2019 The CW Network, LLC. All rights reserved.  Foto: MorningStar Entertainment

Uuriv dokumentaalsari lahkab Ameerika suurimaid lahenduseta mõistatusi, vaatleb hiljuti päevavalgele tulnud tõendeid ja kasutab iga juurdluse puhul kõrgtehnoloogilisi tööriistu, olgu siis tegemist Area 51 või Salemi nõiaprotsessidega. Juurdlusi juhatab USA mereväe veteran Jennifer Marshall, kellest on saanud eradetektiiv. Ta paneb iga juhtumi puhul kokku eraldi tiimi, kelle ülesandeks saab järjekordse ajaloolise mõistatuse lahtimurdmine.

Imeline Teadus
Imeline Teadus on Skandinaavia suurim populaarteaduslik ajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu alguses.

ERIPROGRAMM: KRISTLUSE SALADUSED

Alates 8. augustist, esmaspäevast reedeni kell 20:45

  

Kristlus on maailmas suurima usklike arvuga religioon. See rajati halastuse, sallivuse, andestamise ning nii ligimeste kui vaenlaste armastamise õpetuste alusel. Millist mõju on kristlased viimase kahe tuhande aasta vältel maailma tsivilisatsioonidele avaldanud? See on lugu religioonist, mis muudab, vormib ja defineerib maailma, kus me praegu elame.

Viasat Explore on tehtud teisest puust. Me oleme uudishimulikud, seiklushimulised ja kindla sihiga – uue ja ebatavalise uurimine on see, mis meid ajendab ja tegutsema paneb. Viasat Explo-re räägib uusimatest teaduslikest läbimurretest ning huvitavate tegelaste igapäevasest elust, kes teevad asju veidi teisiti. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 1€.

ERIPROGRAMM: EXPLORE'I AARDEKÜTID

Alates 7. augustist igal pühapäeva õhtul

Jade Fever Season 3 Production Stills  Foto: Michael J.P. Hall

Kuld... nefriit... marmor... kala... hinnalised kaubad... aarded. Need, kes neid otsivad, vajavad oskusi, sihikindlust, vastupidavust ja tahet edu saavutada... need, kes neid otsivad, on aardekütid... ja need on Explore'i aardekütid. Kanadalastest austraallasteni ja itaallastest viikingite järglasteni - nende tööriistad ja meetodid võivad kül erineda, kuid eesmärk on sama: leida aare ja saada rikkaks. Liituge nendega nende jahil Explore'is selle augustikuu igal pühapäeval.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Madis Aesma
Madis AesmaToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555