Viasati mai dokisoovitused. Mõrvalugudest ja Trooja hobusest klassikaliste autode ja looduseuurijateni

SISUTURUNDUS

Viasat History äratab ellu ajaloolised sündmused läbi põnevate dokumentaalfilmide, mis heidavad ajaloo uurimisele värske ja kaasaegse pilgu. Telekanal viib oma vaatajad võimsale teekonnale harivate ja uurivate programmidega, mis on meelelahutuslikud ja esitavad väljakutseid. Programm keskendub Euroopa ajaloole, paljastades mineviku saladusi ja tuues välja nende mõju meie tänapäeva elule. Viasat History telekanal on saadaval enamikes Eesti teleoperaatorite pakettides.

Eriprogramm. Salajased pühapäevad

Igal pühapäeval alates 9. maist kell 22.00 süveneme Viasat History kanalil ajaloo suurimatesse saladustesse nii ajas kui ruumis, vanast Troojast 1960ndate Ameerikasse, Saqqara püramiidide astmetelt Kuu pinnale astuda pole mingi vaev, samuti saame kõndida hunn Attila ja templirüütlite jälgedes ning vaadata Neil Armstrongi enda jälgi. Püüame mõistatused dešifreerida ning selgitada, mis on tõde ja mis väljamõeldis. Uued avastused kinnitavad, et üks kõige kuulsam lugu ajaloos tuleb ilmselt ümber kirjutada, sest Trooja hobune polnud ilmselt üldsegi hobune. Aga kuidas siis kreeklased oma vaenlased üle kavaldasid ja mida tulevased ajalooraamatud meile sellest räägivad? Eriprogrammi oodatuim dokumentaal „Trooja hobuse mõistatus“ esilinastub 23. mail kell 22.00.

Imeline Teadus
Imeline Teadus on Skandinaavia suurim populaarteaduslik ajakiri
Ajakiri ilmub ühe korra kuus, iga kuu alguses.

Eriprogramm. Mõrvakuu

Ajalugu läbi mõrvade, natside mõrvamüsteeriumid, mõrvakaardid - igal argipäevaõhtul alates esmaspäevast, 3. maist kell 23.00 Viasat History kanalil.

Eriprogrammi avab uhiuus kuueosaline dokumentaalsari „Ajalugu läbi mõrvade“. Sel kuul igal argipäevaõhtul kell 23.00 lahkame meie tsivilisatsiooni süngemaid nurgataguseid. Ükskõik kui jõukas või meeldiva kliimaga linn ka poleks, siis mõrvadest ei ole iial pääsu. Tutvume ühe ajaloo kõige julmema sarimõrvariga, kes pidas Chicagos õuduste võõrastemaja, ning usaldatud lapsehoidjaga, kes varastas lapsi. Lisaks heidame pilgu ka natside poolt toime pandud õudustele.

Viasat Explore on dokumentaalkanal, mis pakatab energilistest, uusi reegleid loovatest ja ainulaadsetest karakteritest, kes kutsuvad televaatajat kaasa jälgima põnevaid ja lõbusaid seikluseid, kus otsitakse õnne, lubatakse kirgedel möllata ja üritatakse mõista meid ümbritsevat maailma.Viasat Explore on saadaval Eesti parimate teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0.99€.

Põnev ja aktuaalne. "Vanad voldid"

Igal reedel, alates 14. maist kell 22.45 kanalil Viasat Explore. Mure kliimamuutuse ja süsinikuheite pärast vaevab paljusid. Seetõttu kasutavad nupukad mehaanikud tehnika uusimat sõna ja avastusi selleks, et populaarsed klassikalised autod tulevastele põlvedele elektrilisteks autodeks ümber ehitada. Tempokas, informatiivne ja meelelahutuslik dokumentaal "Vanad voldid" muudab klassikaliste autode restaureerimise igati ajakohaseks.

Tolmutorm.   Foto: William Reid

Viasat Nature on dokumentaalkanal, mis jutustab inspireerivaid lugusid meie planeedist, loodusest, loomadest ja inimeste suhtest meid ümbritsevaga. Kanali programm on kaasahaarav, meelelahutuslik ning õpetlik. Viasat Nature on saadaval Eesti parimate teleoperaatorite pakettides. Telia ning Elisa klientidele on kanal saadaval ka noppekanalina hinnaga al 0,99€.

Uued teadusavastused. "Ohtlik maa"

Laupäeviti, alates 15. maist kell 22.00 kanalil Viasat Nature. Tänu kaameratehnoloogia kiirele arengule on osutunud võimalikuks paljude loodusnähtuste filmimine lähedalt ja üksikasjalikult. See videomaterjali buum on olnud väärtuslikuks allikaks teadlastele, kes saavad nüüd uurida seda, mis varem oli võimatu. Kolmeosaline dokumentaalsari kasutab neid fantastilisi videoid, et tuua päevavalgele viimased teadusavastused.

Jaga lugu:
Klienditeenindus
KlienditeenindusVana-Lõuna 39/1, 19094 TallinnTel: 667 0099 (tööpäeviti 9–17)
Rain Väät
Rain VäätVastutav väljaandjaTel: 667 0044
Madis Aesma
Madis AesmaToimetajaTel:
Kairi Kalmann
Kairi KalmannDisainerTel:
Piret Pihlak
Piret PihlakKeeletoimetajaTel:
Sirle Kübar
Sirle KübarReklaamimüügi projektijuhtTel: 56845555